home

Over Ons

Wij zijn Sjaak en Christianne Jansen van CJCREATIONS. We hebben elkaar leren kennen op de dansschool, en hebben al menige jaren wedstrijdervaring regionaal, nationaal en internationaal.

Mede door ons wedstrijddansen heb ik, Christianne, ontdekt dat ik creatief ben op het gebied van sieraden maken. Ook mede dankzij een vriendin, die mij hierop wees.

Inmiddels is het ook een bedrijf geworden, waarbij wij kunnen zeggen dat wij geen winkel hebben. Echter zijn we met enige regelmaat met onze stand te vinden op nationale en internationale dansevenementen door het gehele jaar heen.

Tijdens onze aanwezigheid bij deze dansevenementen, zie je Sjaak ook steeds vaker naast de dansvloer met een fotocamera. Die passie was er altijd wel al, maar gaandeweg de groei van ons bedrijfje, kwam die passie steeds meer opzetten, om ook daar iets meer mee te doen.

Als we met onze stand bij een dansevenement aanwezig zijn, zijn we er niet alleen voor de verkoop van de sieraden of voor het maken van de foto’s. Maar vooral ook voor de ondersteuning van de dansers. Of het nu voor een snelle reparatie van een jurk is, of een schoen die even geplakt moet worden. Maar ook voor een peptalk of adviezen kun je bij ons terecht.

Als ik, Christianne, een sieraad heb gemaakt, en mag het afleveren, en ik zie dan een grote glimlach tevoorschijn komen, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.
Al helemaal als ik die persoon zie stralen op de dansvloer.
Dat wordt alleen nog maar versterkt door de foto’s die Sjaak maakt.

Wie weet, zie je ons vast eens op een van de vele dansevenementen met onze stand.

top